Jump to content
Dieter @ DWorks

'Polygon no shadows'

Recommended Posts

v11.5 has a habit of totally hiding stuff... which then requires you to either goto PlanView or use the 3dRotate Tool to clear the VRAM buffer before the objects instantly re-appear on screen. Yes.. yes ... a bit peculiar and highly dependent on the video card & drivers... but a fact of life none the less... especially with complex data structures using thousands of Objects. Is this part of your problem ?

Share this post


Link to post

No, I recognise the problem you describe, and when you zoom in or out, all the objects show normal again.

But this is different, 3D polys and nurbs just don't render in polygons with no shadow. I should clarify:

They render with no edges.

EDIT:

they render in 'polygons final' But not in the other polygon render methods.

Edited by DWorks

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...