Jump to content
Sign in to follow this  
eas

Bug? class overrides don't work on Reference Markers

Recommended Posts

When we place VW Reference Markers they take on the color of the class they are placed on. Dandy.

So in our design layers they are a nice shade of green.

Typically, we override all, or most of, the classes in a viewport to print black. When we do this, the fills on the Reference Markers stay the color of the class and do not respond to overriding.

Obviously, we could make the class for Reference Markers black to avoid this problem. However, that is unsatisfying.

Is there any other way to get class overrides to "take" on VW Reference Markers?

Share this post


Link to post

No, it's a bug. There are a number of plugin objects with this problem I think. Another off the top of my head is the 'Simple Elevator' and maybe the Stair tool.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...