Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
ekx

VW Vista 64 does not detect printer

Question

hi - I am running Vista Ultimate 64 and have VW 12.5.1 running onscreen but Print Setup says that there are no printers installed. Control Panel shows my installed printers and all other installed programs happily use my installed printers so my question is why VW does not recognise or detect my printers ?

-e

Share this post


Link to post

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

ok - problem solved!

Had set VW to run with Administrative Privileges in order to allow file associations to be written to the registry.Also running in 'Compatibility Mode' for Win XPSP2. Running without Admin Priviliges and VW now 'sees' my printers.

So used Admin Priv setting to write file associations then reverted to non-Admin

Hope this may help others

-e

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...