Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
andy c

12.5.1 update installer problem

Question

I downloaded the updater for 12.5.0 to 12.5.1 and tried to install it. when locating the folder where VW resides, as the update installer instructed, the installer proptly quit before i could select the VW folder.

I tried this several times, even quit all and restarted, same result. I have a brand-new Mac running the latest OS X, VW 12.5.0 runs fine.

What is the matter with this update installer?

Share this post


Link to post

8 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I had exactly the same problem. Try this - make an alias of your VW 12.5. folder (I put mine on my desktop) and select the alias with the installer. The installer should proceed then normally.

Share this post


Link to post
  • 0
Guest

Have you moved the VW folder out of the applications folder OR renamed the vw application?

Share this post


Link to post
  • 0

I left the VW 12.5 folder and all contents untouched in Applications before attempting to install 12.5.1. (The older VW 11 folder is also still in Applications.)

Since trying and failing to install the upgrade, and now reading about so many problem reports, i am reluctant to try again. Please reassure me!

Share this post


Link to post
  • 0

Exact same problem here, Running on OS X on a MacBook Pro, repaired permissions, rebooted, checked the application folder permissions settings and they all check out. However, Checking the package contents shows that the installer is using a classic application that isn't supported on the Intel based Macs, called Update Vectorworks.. When the system asks for an admin password to give it priveledges to install it actually shows the icon used for applications that wont run on Intel Macs due to being classic apps also.

Share this post


Link to post
  • 0

I'm using the admin account. As I have said the installer actually appears as an OS9 application, which is not supported in anyway shape or form on the Intel based Macs.

Share this post


Link to post
  • 0
Guest

"When the system asks for an admin password to give it priveledges to install it actually shows the icon used for applications that wont run on Intel Macs due to being classic apps also"

Are you getting a prompt to enter a password when you start the installer?

The installer works on Intel machines.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...