Jump to content
Sign in to follow this  
Laurence_R

Disappearing polygons after stretch (display bug?)

Recommended Posts

Take a rectangle with a fill &, rotate it by a small amount (fraction of a degree) so it's now a polygon. Now zoom in using your wheel mouse, and use the stretch tool to shorten or lengthen the polygon along the line of it's axis zooming a little and using the scroll buttons to navigate your view whilst doing so. That done, zoom out. For me about 1 in 5 times upon zooming out the rectangle displays as it was before being stretched although the grips are where the corners should be. refreshing the display doesn't help, or going into a sheet layer and looking at the viewport. Undoing the action and re-doing manually does remedy the situation.

Anyone else experiencing this?

V12.5 imac G5 OSx 10.4.8

Share this post


Link to post
Guest

Laurence,

Have you tried running disk utility, just in case?

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...