Jump to content
Sign in to follow this  
iDigDesign

Circuiting Tool Won't Work

Recommended Posts

How do you get the circuiting tool to work in VW12 Architect. I keep gettng the error message "There are no panels in the document". I have tried adding a "Panel", using the resource tool and giving it a unique name as suggested in the EXTREMLY SKIMPY help section. There ought to be a panel right in the MEP tool box I could add.

Share this post


Link to post

Use the panels from

...\Libraries\Objects-Imperial\16_Electrical_Panels.mcd

The name of the panel is specified in the Panel Record atatched to the symbol. In the data pane, select the panel Record then select the name field and change the name in the lower pane of the OIP. It defaults to LPB-0.

Edited by klinzey

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...