Jump to content
Sign in to follow this  
tgm

Resource Browser items missing??

Recommended Posts

I just had to re-install VW11.5.1 this weekend and now upon opening up a new drawing I find that the resouce browser is empty and only shows a hatch and not all the other items susch as drafting tools, mechanical sampler etc. I checked in program files and they are all there in the plug in folder but I cannot get them to open on a drawing.

Did I do something wrong on the install??

What am I missing??

Thanks in advance,

Tom in PA

VW11.5.1 WinXP

Share this post


Link to post

Anyone from NNA want to tackle this??

I ma now shuffled to page 2 and then beyond..........

This can't be that difficult of an issue, can it??

Tom in PA

VW11.5.1 Win XP

Share this post


Link to post

Thanks Ray........read directions last as they say..

Every other time I have re-installed all of the Object Libraries loaded in the Resource Browser automatically. Not this time for some reason. I was thinking I had something else going on.

Thanks again,

Tom in PA

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...