Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Kevin Burns

More than one user on OS10.4

Question

The network dongle for VW 12 was installed on one of our servers, and we started loading 12 to our client machines. I logged in as root for the install, hoping to avoid launching issues with other users (high school classroom setting), but the issues are still there. When another user trys to open VW, we get the no network error, and VW asks for the serial number. What gives? There has to be a better way to get this out to the seven users on each of 25 machines.

Share this post


Link to post

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0
Guest

Kevin,

Can you post the EXACT error message the clients are getting?

This is critical in deciding which route to take.

If you have limited user permissions, then the VW preference file needs to be copies to the user home>library>preferences folder.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...