Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
mdaszenies

S/N not recognized

Question

Hi,

I've recently switched to OSX3.7 (from 9.2.2) and installed Spotlight from my 9.5.1 install CD. I was asked to give my name and serial number before that installation started.

I updated this installation (thru 9.5.2) to 9.5.3 and installed the 9.5.3 dongle drivers as well.

Now, when I start the application, I am told VW is running in demo mode. There is no serial number present. When I try to add mine in the Vectorworks/Preferences, VW tells me "Invalid serial number format", although it did work for the last years.

(The dongle is recognized, it can be seen in the System Profiler.)

Any suggestions? Thanks!

Share this post


Link to post

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...