Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Kip

Windows 98 and VW10 trouble

Question

Hello,

I'm tryng to install VW10.1 (ArchLand) under Windows 98 ...

First problem: The installer doen't creates a program icon (but an unistall icon). (But this is not really a problem).

My real problem: VW always starts in Demo Mode :-( (I enter the serial, start the programm, and I'm in Demo Mode ...) (After entering the serial, I cannot (!) enter my Company Name .... I think, this isn't ok ?)

Tried to install the software under Win2000 works fine ...

Can anybody give me a hint, please ?

Many thanks for your advice!

Greets

Kip

Share this post


Link to post

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0
Guest

Kip,

COntact tech support and have them walk you through the steps of editing the registry and reinstalling VW.

410-290-5114 or tech@nemetschek.net

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...