Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Bob H

Dongle problems

Question

I purchased Vectorworks 10 Educational version only to discover it uses a USB "Dongle".

Sigh...

I bought a USB card to add USB functionality to my older Mac G3, plugged in the dongle which lights up a red led but the software won't run!

I see that there are other posts with the same issue. I have sent an email to Nemetschek and await enlightenment.

Is a replacement the only solution?

Share this post


Link to post

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Oops, nevermind, I jumped the gun.

I called tech support and they were very helpful.

It turns out that the dongle didn't match the serial number of the software so they issued a new serial number to me.

I had a couple of other problems and they gave me some suggestions and all is well.

Bob

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...