Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
jallaway

Missing graphics lately

Question

I can't seem to figure this out!

Printing plots of theatrical lighting to an HP DesignJet 430, sized ARCH D.

Running Vectorworks version 8.5 on Win XP Pro SP1.

Everything was working fine until recently the printer started to not print certain graphics. Most of the problems are at the left and right edges of the page. It will just print some of the symbols, not all of them, and none of the text in the top right corner area. On the very left edge, some of the text gets jumbled up and shows up in the wrong place. Everything looks fine on the screen! And the file printed fine a few weeks ago.

I tried printing other versions of this file to see if maybe it was corrupted, but they did the same thing! I have uninstalled, reinstalled printer drivers, changed spooling settings, etc. to no avail. I can print a scaled down version to my deskjet printer and everything prints fine.

Any help would be appreciated. I need to get these things printed asap.

Share this post


Link to post

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Try this. After choosing print click on the Properties button, Advance tab and check Process document... ...In computer.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...