Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
laldenj

Plotting problems since 11.51 upgrade

Question

Certain of my plot files have suddenly stopped plotting since upgrading to 11.51. I had previously printed entire plot sets from these files but they now refuse to print.

I am going from a Dell Wn 2000 workstation thru a jet direct server to a new HP 500 with no changes to my hardware or other software.

After much tinkering, I think I have found my culpret: my viewport crops are apparently at fault. Some of the crops are polygons(rather than simple rectangles) and for some reason they are at the root of these crashes. Once I simplified the crop outlines, my plots are now acceptable to my plotter. Very strange. Hope this might help someone else experiencing similar gremlins. [Confused]

Share this post


Link to post

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...