Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
m.betts

Printing / Plotting Failure

Question

We are Mac based and have used Mini-Cad and Vectorworks for many years. Since upgrading to VW10.5 we have been experiencing problems in both printing and plotting, no matter where we aim the drawing. Basically nothing is coming through. If we save down to 8.5 and plot from that it generally works, but is very long winded. Any suggestions would be much appreciated.

Share this post


Link to post

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

more info on your setup would be helpful. make sure you have the latest drivers. if you are running panther, give the gimprint drivers a try if the plotter is supported.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...