Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
L+K

IBM 1312 laser printer problem

Question

  • 0

Using VW 10.5 -Initially we had the 1312 printer hooked up to a MAC & it printed from VW without a problem. Now we have it connected to our new PC network & it won't print from VW. I don't even get an error message so I can't figure out what's wrong. It acts like it is spooling & then suddenly stops 1/2 way through and disappears - and of course, nothing comes out of the printer.

Any suggestions? It seems we should not be having this problem. Thanks

Share this post


Link to post

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Katie,

The printer is no longer connected to a MAC at all. We use a peer to peer PC network now. I guess I need to clarify my earlier point - I know that the printer can work with VW, because it did before - but now it won't.

We all use XP Pro & the printer is connected to one computer which is shared across our network 5 computers.

Share this post


Link to post
  • 0

I've found a printing error message:

ERROR: limitcheck

OFFENDING COMMAND: save

OPERAND STACK:

FontSV

--nostringval--

Share this post


Link to post
  • 0
Guest

You might have a corrupt font in the computer causing the problem - which is fairly common under OS 10 to develop a problem like this eventually.

You can download font doctor or something like that at cnet.com to find if it's a corrupt font.

If that doesn't fix the problem, you may need to contact the manufacturer about the issue. It may be a problem with the printer being shared over a PC network, or a setting may be out of align or something like that.

Share this post


Link to post
  • 0

Using VW 10.5 -Initially we had the 1312 printer hooked up to a MAC & it printed from VW without a problem. Now we have it connected to our new PC network & it won't print from VW. I don't even get an error message so I can't figure out what's wrong. It acts like it is spooling & then suddenly stops 1/2 way through and disappears - and of course, nothing comes out of the printer.

Any suggestions? It seems we should not be having this problem. Thanks

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...