Jump to content

Hello Community!

This Saturday, April 11, from 9am – 1pm EDT we will be performing maintenance on the Vectorworks Community Board. During this time, the site will be unavailable.

  • 0
Sign in to follow this  
Jon Howard

Missing layers in Panther 10.3.2

Question

I am printing to an HP DJ 450c via ethernet, from VW9.5.2. I am using OS 10.3.2.

I can set up the printer using CUPS, and have upgraded the GIMP software to 4.2.6.

The problem I have that is several layers of the drawing fail to print, typically black layers such as titleblocks etc.

Any ideas what is going wrong?

Jonathan

Share this post


Link to post

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Guest

Update to VW 9.5.3 to see if that resolves the problem. You should NOT be using VW 9.5.2 or earlier under OS 10 because of a bug that affected the drawing.

Share this post


Link to post
  • 0

Thanks, Katie. I will give that a try...

Mind you, it would help if the black cartridge in the plotter hadn't actually stopped working...

Oops.

Jonathan

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...