Jump to content

AEC Pillar (& other) rendering issues


Recommended Posts

Posted (edited)

VW24 added some new rendering controls to the AEC objects. I'm frustrated with the behavior—so for only w/ the Pillar and Structural Member objects—at two levels:

 

1).    Both objects—at least in our set up—default to a texture override of, I think, 'no texture'. If I select 'Reset to Default Mapping', the Class texture is applied and the object renders as expected.

 

2).    To pile one oddity on another, if any change is made to the object (adjust the length, adjust the underlying 2D geometry) the Object promptly resorts to the 'no texture' override which requires taking the extra several steps above.

 

Is anyone else seeing this behavior?

Is there a way to set/reset the underlying object default so it behaves as expected?

 

Oddity #1:

image.png.769edfd28bd12e9ba6ffe06381a48e75.png    image.png.213ae3ae0523c324afaad7ecc1d9ff3f.png

 

image.png.e889d4890cb23ba53d4dd207885b2000.png

 

 

image.png

Edited by Travis
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...