Jump to content

Cut and Fill calculation bug?


Adam Jones

Recommended Posts

Hi All,

 

First time post. I'm new to vectorworks 2024 and i'm trying to calculate cut and fill volumes for a site that i'm working on.

 

The problem im having is that it doesnt show anything other than zero values. Ive tried using existing models from others, and tried a very simple model from scratch - with no dice. 

 

Wondering if anyone can help me understand why it doesnt work. You can see in the model below ive modelled a simple site, and added a site modifier (planar pad) 

I cant for the life of me get the cut volume or fill volume to show up. The modifier and the site are on the same layer. The site settings is set to use modofyers from all layers.

 

What am i doing wrong? (ive tried with others models as well as my own)

 

Thanks!
 

Version: Vectorworks 2024

OS: Mac OS

 

Screenshot2023-10-15at2_30_40PM.thumb.png.66b62b231a560644bf319b3cf4e922f6.png

Vectorworks Cut Fill Issue.vwx

Link to comment
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...