Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'xyz'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Announcements
    • News You Need
    • Job Board
  • Feedback
    • Wishlist - Feature and Content Requests
    • Known Issues
    • Wishes Granted / Issues Resolved
  • General
    • Troubleshooting
    • General Discussion
    • Architecture
    • Site Design
    • Entertainment
    • Vision and Previsualization
    • Braceworks
    • Rendering
    • Workflows
    • Buying and Selling Vectorworks Licenses
    • Hardware
  • Customization
    • Marionette
    • Vectorscript
    • Python Scripting
    • SDK
    • 3rd Party Services, Products and Events
  • Solids Modeling and 3D Printing
    • Subdivision
    • Solids Modeling
    • 3D Printing
  • Vectorworks in Action
  • Archive
    • Resource Sharing
    • Machine Design

Categories

  • Knowledgebase
    • Tech Bulletins
    • Troubleshooting
    • Workflows
    • How To
    • FAQs

Categories

  • Marionette - Objects
  • Marionette - Networks
  • Marionette - Nodes
  • Marionette - Menu Commands

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Occupation


Homepage


Hobbies


Location


Skype

Found 2 results

  1. Ive been sent a XYZ point cloud file by a surveyor that im having trouble working with in VWX Architect 2017. When i open it up it seems like its just a flat panoramic image rather than a 3d point cloud, is there some view / rendering setting i need to toggle on to get it to work properly ? Ive attached 2 screenshots of what im getting with this file below.
  2. DickWarner

    Aligning 3D Machine Parts

    I've been using VW, mostly for machine design, for about 30 years, but only doing 3D for a few. I have considerable difficulty assuring that 3D machine parts are correctly/precisely aligned in any view other than Top/Plan. I would expect to be able to specify an X,Y,Z value for some point on (or related to) any object or group, but can't. I'm currently using VW2015, previewing VW2017, hoping it would solve the problem, but apparently not. Can anyone help? P.S. I can't tell which position/color of the circle in "Notify me of replies" is the affirmative position. I'm assuming that the default (Left, white) is the affirmative.

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×