Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'vectorworks 2016'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Announcements
    • News You Need
    • Job Board
  • Feedback
    • Wishlist - Feature and Content Requests
    • Known Issues
    • Wishes Granted / Issues Resolved
  • General
    • Troubleshooting
    • General Discussion
    • Architecture
    • Site Design
    • Entertainment
    • Vision and Previsualization
    • Braceworks
    • ConnectCAD
    • Rendering
    • Workflows
    • Buying and Selling Vectorworks Licenses
    • Hardware
  • Customization
    • Marionette
    • Vectorscript
    • Python Scripting
    • SDK
    • 3rd Party Services, Products and Events
  • Solids Modeling and 3D Printing
    • Subdivision
    • Solids Modeling
    • 3D Printing
  • Vectorworks in Action
  • Archive
    • Resource Sharing
    • Machine Design

Categories

  • Knowledgebase
    • Tech Bulletins
    • Troubleshooting
    • Workflows
    • How To
    • FAQs

Categories

  • Marionette - Objects
  • Marionette - Networks
  • Marionette - Nodes
  • Marionette - Menu Commands

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Occupation


Homepage


Hobbies


Location


Skype

Found 2 results

  1. I have a copy of VWorks Fundamentals 2016 (with an optional 2014 legacy licence) for sale. I’m changing software so I don’t need this copy any more. Message me if you are interested and I can give you more details. Thanks.
  2. Hi All I got new machine with Ryzen CPU and from day one I started to have random VW crashes. There is no particular pattern - VW will crash regardless from tool or action. It can even crash when I'm not doing anything in the moment and it even happens when working on simple files. It happens to both VW2016 and VW2017. I checked Event viewer and apparently this is an issue with OpenGL driver (nvoglv64.dll) - I tried reinstalling/upgrading and downgrading drivers but with no effect. Event viewer says that driver error code is 3, subcode 7 - on Nvidia community board it was advised to set power to maximum performance (in Nvidia panel) should this error happen - but it didn't help. Apart from VW everything else runs just fine - I have no other issue with any other software. BIOS is up to date as well as all other drivers. Graphic card was used before in my previous machine (win7 i7-2600k) and it worked just fine. Did anyone have similar issue? I started to think this may be related to Ryzen. Did anyone have issues with this CPU? Also I've noticed strange VW behaviour that I didn't encounter on my previous computer: when using eyedropper to copy attributes (i.e. between two simple objects like lines etc.) the whole navigation panel with classes resets itself and it lasts for 1-2 secs. Thanks in advance for any help. Machine specs: Win 10 pro 64 + VW2016 sp6 and VW2017 sp4 CPU: AMD Ryzen 7 1700 Motherboard: ASUS PRIME B350-PLUS 16GB RAM DDR4-2400 Graphic card: Zotac GeForce GTX 970 Nvidia drv. version 384.76

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...