Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'texture bed'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Announcements
    • News You Need
    • Job Board
  • Feedback
    • Wishlist - Feature and Content Requests
    • Known Issues
    • Wishes Granted / Issues Resolved
  • General
    • Troubleshooting
    • General Discussion
    • Architecture
    • Site Design
    • Entertainment
    • Vision and Previsualization
    • Braceworks
    • Rendering
    • Workflows
    • Buying and Selling Vectorworks Licenses
  • Customization
    • Marionette
    • Vectorscript
    • Python Scripting
    • SDK
    • 3rd Party Services, Products and Events
  • Solids Modeling and 3D Printing
    • Subdivision
    • Solids Modeling
    • 3D Printing
  • Vectorworks in Action
  • Archive
    • Resource Sharing
    • Machine Design

Categories

  • Knowledgebase
    • Tech Bulletins
    • Troubleshooting
    • Workflows
    • How To
    • FAQs

Categories

  • Marionette - Objects
  • Marionette - Networks
  • Marionette - Nodes
  • Marionette - Menu Commands

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Occupation


Homepage


Hobbies


Location


Skype

Found 2 results

  1. Is it mandatory to drape "2D" Geometry of Modifiers on the DTM first ? It has been a while since I created my DTM but see that all Modifiers were draped on the DTM surface (which I think I wouldn't have done if working without ?) Especially I mean : a) Texture Beds b) Retaining Edges around (flat) Modifier Patches As I see the Modifiers still working ALTHOUGH some of them meanwhile lost parts of their Z-Position against the DTM (Maybe from doing modifications like moving or adding points that tend to jump in Z)
  2. We are having some extreme difficulties with the site model and the use of hardscape>texture bed modifiers. We were updating a site model to reflect some design changes through the method of 3d polys as source data. The site model updates fine if it is not asked to reflect hardscape>texture bed modifiers in a different layer, but once the site model tries to update with those modifiers, it just won't work. The problem is that it worked before. We wouldn't have invested this much time if it didn't work the first time and now we are stuck, unable to update the 3d of our design. I have attached the file. Try and update the site model to reflect the hardscape>texture bed modifiers. 333_Site model.vwx

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×