Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'structure tool din'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Announcements
    • News You Need
    • Job Board
  • Feedback
    • Wishlist - Feature and Content Requests
    • Known Issues
    • Wishes Granted / Issues Resolved
  • General
    • Troubleshooting
    • General Discussion
    • Architecture
    • Site Design
    • Entertainment
    • Vision and Previsualization
    • Braceworks
    • ConnectCAD
    • Rendering
    • Workflows
    • Buying and Selling Vectorworks Licenses
    • Hardware
  • Customization
    • Marionette
    • Vectorscript
    • Python Scripting
    • SDK
    • 3rd Party Services, Products and Events
  • Solids Modeling and 3D Printing
    • Subdivision
    • Solids Modeling
    • 3D Printing
  • Vectorworks in Action
  • Archive
    • Resource Sharing
    • Machine Design

Categories

  • Knowledgebase
    • Tech Bulletins
    • Troubleshooting
    • Workflows
    • How To
    • FAQs

Categories

  • Marionette - Objects
  • Marionette - Networks
  • Marionette - Nodes
  • Marionette - Menu Commands

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Occupation


Homepage


Hobbies


Location


Skype

Found 1 result

  1. Hello, I just discovered the structural member tool and was very happy until I realised that the DIN series shapes do not seem to be available from the structural member tool. It seems that there is only one shape available for DIN. However when I use the structural shapes tool - wide flange 3d - the din shapes are available. I've looked around the forum but did not find any specific answers. I tried reseting preferences but that did not work. A few screen shots below. On the left is the wide flange tool, on the right is the SM tool ( obviously not the right shape ) (Update : Just uninstalled VW and reinstalled SP1- the SM tool was working with the DIN profiles except the names where changed. I updated to SP2 and now it's back to the way I noted in my original post. However the IPE profiles do seem to be working. Is this a database problem ? maybe some typos ?) Would really like to be able to use this profiles .

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...