Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'site model grading plan'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Announcements
    • News You Need
    • Job Board
  • Feedback
    • Wishlist - Feature and Content Requests
    • Known Issues
    • Wishes Granted / Issues Resolved
  • General
    • Troubleshooting
    • General Discussion
    • Architecture
    • Site Design
    • Entertainment
    • Vision and Previsualization
    • Braceworks
    • Rendering
    • Workflows
    • Buying and Selling Vectorworks Licenses
    • Hardware
  • Customization
    • Marionette
    • Vectorscript
    • Python Scripting
    • SDK
    • 3rd Party Services, Products and Events
  • Solids Modeling and 3D Printing
    • Subdivision
    • Solids Modeling
    • 3D Printing
  • Vectorworks in Action
  • Archive
    • Resource Sharing
    • Machine Design

Categories

  • Knowledgebase
    • Tech Bulletins
    • Troubleshooting
    • Workflows
    • How To
    • FAQs

Categories

  • Marionette - Objects
  • Marionette - Networks
  • Marionette - Nodes
  • Marionette - Menu Commands

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Occupation


Homepage


Hobbies


Location


Skype

Found 1 result

  1. I have been wrestling this problem since 2016. Its beyond frustrating at this point. It seemed to be resolved only in 17. Now Its back in 19. The first image attached is how I would expect a site model to look when in 2D. The existing contours that are not effected should remain on that line style and only modified within the grading boundary our limit. However when I update the model in 2019 it draws proposed contours outside of the grading boundary overtop of the unaffected existing contours. Which almost makes the model a waste of time. The whole idea here should be to present a working model showing existing and proposed contours. This should be resolved. Otherwise you have to generate 2 models break them into snap shots and overlay and do additional time consuming tasks due to the error. The second image shows the undesired result, which essentially gives you a faulty visual output. For the love of all things VW's can someone please explain why this happens? @Benson Shaw could you maybe shed some light on this? I seem to recall you having a lot of knowledge on these? @Eric Gilbey, RLA ASLA @Tamsin Slatter any thoughts here? When I run this model in 2017 I do not have this issue. As soon as I open in 2018 or 2019 (making no changes at all) those versions seem to create the issue.

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×