Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'rotated plan'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Announcements
    • News You Need
    • Job Board
  • Feedback
    • Wishlist - Feature and Content Requests
    • Known Issues
    • Wishes Granted / Issues Resolved
  • General
    • Troubleshooting
    • General Discussion
    • Architecture
    • Site Design
    • Entertainment
    • Vision and Previsualization
    • Braceworks
    • Rendering
    • Workflows
    • Buying and Selling Vectorworks Licenses
    • Hardware
  • Customization
    • Marionette
    • Vectorscript
    • Python Scripting
    • SDK
    • 3rd Party Services, Products and Events
  • Solids Modeling and 3D Printing
    • Subdivision
    • Solids Modeling
    • 3D Printing
  • Vectorworks in Action
  • Archive
    • Resource Sharing
    • Machine Design

Categories

  • Knowledgebase
    • Tech Bulletins
    • Troubleshooting
    • Workflows
    • How To
    • FAQs

Categories

  • Marionette - Objects
  • Marionette - Networks
  • Marionette - Nodes
  • Marionette - Menu Commands

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Occupation


Homepage


Hobbies


Location


Skype

Found 2 results

  1. 99% of the time I work in rotated plan, placing plants directly on the design layer (I know it's possible to place them on sheet layers and avoid rotation-based issues, but I explicitly don't want to do this). Problems are 2: 1) Plants disappear when placed. They can (usually) be brought back by toggling "unified view", though weirdly it doesn't matter whether it's toggled to off or to on. Presumably this has to do with the working plane in rotated plan, but I can't figure out what the problem is or how to fix it. 2) The rotation of the plants themselves (in the OIP) are at the plan rotation, not 0, which creates havoc with the plant tags. Screenshot shows "disappeared" Osmanthus symbol. If I toggle Unified View OFF it reappears!!! I can deal with the second problem by realigning tags and leaders (somewhat arduous), but the first problem is now close to intolerable. Plant tool has _always_ been a nightmare, but I've now realised how ridiculous it is that with big jobs it's actually now quicker to work by hand, which shouldn't be the case. Can anybody help? -------------------- Windows 10 VW2016
  2. Help please, I am finding it impossible to insert plants onto a rotated plan and get the tags to behave. Desperate to know how to resolve this asap. This plan is rotated -134. The tag text is upside down, whichever way i rotate it. I have tried inserting plants to an unrotated view, but as soon as I rotate to a view that would work on a sheet layer... upside down and all over the place.

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×