Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'plant definition'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Announcements
    • News You Need
    • Job Board
  • Feedback
    • Wishlist - Feature and Content Requests
    • Known Issues
    • Wishes Granted / Issues Resolved
  • General
    • Troubleshooting
    • General Discussion
    • Architecture
    • Site Design
    • Entertainment
    • Vision and Previsualization
    • Braceworks
    • Rendering
    • Workflows
    • Buying and Selling Vectorworks Licenses
    • Hardware
  • Customization
    • Marionette
    • Vectorscript
    • Python Scripting
    • SDK
    • 3rd Party Services, Products and Events
  • Solids Modeling and 3D Printing
    • Subdivision
    • Solids Modeling
    • 3D Printing
  • Vectorworks in Action
  • Archive
    • Resource Sharing
    • Machine Design

Categories

  • Knowledgebase
    • Tech Bulletins
    • Troubleshooting
    • Workflows
    • How To
    • FAQs

Categories

  • Marionette - Objects
  • Marionette - Networks
  • Marionette - Nodes
  • Marionette - Menu Commands

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Occupation


Homepage


Hobbies


Location


Skype

Found 2 results

  1. GardenGirl

    Plant Shadows not showing correctly

    I want to show plant shaows in a top plan drawing (2d) I clicked on display shadows as they are in the wrong place I double clicked on the plant, chose DEFINITION, RENDER then option CUSTOM. I adjusted the shadow (see below) and clicked ok. The shadow render did not adjust to new settings. To test I clicked the plan to add a new plant, the new shadow settings are not showing. I have set the DOCUMENT PREFERENCES/SHADOW to the same settings as well, it also has no effect. Please advise Running VW 2015 SP5 build 290108 on Windows 10 Home Image shows DEFINITION screen to the left with top plan view to the right - shadows completely different.
  2. The Plant Definition does not appear to give the user the ability to assign a plant to a particular class. This would appear to be a useful feature which would be very valuable when using the select similar tool for instance or in a large scale planting. Currently it appears to default to NONE. All comments appreciated.

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×