Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'markers'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Announcements
    • News You Need
  • Feedback
    • Wishlist - Feature and Content Requests
    • Known Issues
    • Wishes Granted
  • General
    • Troubleshooting
    • General Discussion
    • Architecture
    • Site Design
    • Entertainment
    • Vision and Previsualization
    • Braceworks
    • Rendering
    • Workflows
    • Buying and Selling Vectorworks Licenses
  • Customization
    • Marionette
    • Vectorscript
    • Python Scripting
    • SDK
    • 3rd Party Services, Products and Events
  • Solids Modeling and 3D Printing
    • Subdivision
    • Solids Modeling
    • 3D Printing
  • Vectorworks in Action
  • Archive
    • Resource Sharing
    • Machine Design
    • Terms of Service and Community Guidelines

Calendars

  • Community Calendar

Categories

  • Knowledgebase
    • Tech Bulletins
    • Troubleshooting
    • Workflows
    • How To
    • FAQs

Categories

  • Marionette - Objects
  • Marionette - Networks
  • Marionette - Nodes
  • Marionette - Menu Commands

Location


Skype

Found 3 results

  1. Arrow Issues in 2018 SP3

    I'm having issues with markers in 2018 SP3 on Windows 10. In old versions, markers drew perpendicular to tangent of the line they were marking at the REAR of the arrow (IE, how you would expect an arrow to be drawn. In 2018 SP3, the behavior has changed and now draws perpendicular to the tangent at the NOSE of the arrow, resulting (especially when using the freehand tool) for the arrow head to be misaligned badly (ie, having the arrow hanging off the line by its nose.) Anyone else having this issue? is there a workaround?
  2. Custom Section Markers

    Hi All, Having a bit of an issue with Section Markers at the moment. Basically I would like to create some custom Section Markers for the practice (none of the default ones are appropriate for our use right now). I kind of hoped this would be as simple as duplicating a section marker in the files resource library, and then selecting this from the drop down menu. However it only seems to display markers which are present in Vectorworks Libraries - Default - Section Markers. Here they are, in all their glory: Now, my question is (and this probably displays my fundamental lack of understanding in how resources are managed in vwx) - If I go into this 'Section Markers.vwx' file, and add more symbols to it (i.e. duplicate SectMkr-1 with a new name and edit), will this work? - Should I touch any of the 'default' files with resources in - or is this a bad idea? - Will it work? - Will it show up in my drop down boxes when using Section Markers? - Will it work on my colleagues system? Also I know people have spoken about Workgroups in relation to this sort of thing before. I don't really understand what they are properly, or how they work. If anyone can point me to a good thread explaining the use of them, and whether a Workgroup folder would be useful in this instance, please shout out! Thanks, A
  3. Some of my line markers are not displaying when shown via a viewport in a sheet layer. They display perfectly in the design layer, but disappear, or are turned white?, in the viewport in the dismay layer. What should I do? peterfrc

 

    • 7150 Riverwood Drive
    • Columbia, Maryland 21046, USA
    • Contact Us | 410.290.5114

 

  • © 2018 Vectorworks, Inc. All rights reserved.
  • Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.
×