Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'line'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Announcements
    • News You Need
    • Job Board
  • Feedback
    • Wishlist - Feature and Content Requests
    • Known Issues
    • Wishes Granted / Issues Resolved
  • General
    • Troubleshooting
    • General Discussion
    • Architecture
    • Site Design
    • Entertainment
    • Vision and Previsualization
    • Braceworks
    • ConnectCAD
    • Rendering
    • Workflows
    • Buying and Selling Vectorworks Licenses
    • Hardware
  • Customization
    • Marionette
    • Vectorscript
    • Python Scripting
    • SDK
    • 3rd Party Services, Products and Events
  • Solids Modeling and 3D Printing
    • Subdivision
    • Solids Modeling
    • 3D Printing
  • Vectorworks in Action
  • Archive
    • Resource Sharing
    • Machine Design

Categories

  • Knowledgebase
    • Tech Bulletins
    • Troubleshooting
    • Workflows
    • How To
    • FAQs

Categories

  • Marionette - Objects
  • Marionette - Networks
  • Marionette - Nodes
  • Marionette - Menu Commands

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Occupation


Homepage


Hobbies


Location


Skype

Found 7 results

  1. there is a line type edit in resources, is there a way to edit line thickness in a similar way to removing classes: remove unwanted thicknesses and make them conform to whatever new standards I want. I know I can do it by custom selection tool but its time consuming and not as instant as removing classes.
  2. Hi you all, My workplace are looking into Vectorworks, and i am the man to setup our new template. I was told, that they want to draw in 1:1 scale, so the design layers are in 1:1. Our sheet layers (viewports) is typical in 1:100 and 1:200. Everything is good, excpet of one "hopfully" small thing. We have different line types in our drawings (water, electric, gas etc.) and these have different line styles and colors. I have made different classes to these lines, so it is easy to switch around them and to edit the style. Now the problem: When i draw a line in my design layer (scale 1:1) can i see the color of the line, but the style is "gone". Well it is not gone, but I have to zoom alot in to see it. When I then switch to my sheet layer (scale 1:100) is the line just fine, with the color and style. Is there a way (a check mark, option, etc) to do so the line is looking correct both in my design layer and sheet layer? Alternativ must we draw in scale 1:100.
  3. Hey Guys, I'm having issues with my section viewport where a line from the a slab object is showing through a wall. In the attached images, I've circled the three instances where a line appears where it should not. I have tried moving the slab far beyond the wall, but the line still displays. The line disappears when I delete the slab object and update the viewport. The strange thing is, when I pull the clip cube away from the building for an elevation, the lines disappear. Let me know what you guys think the issue is. Thanks, Raymond
  4. Hi all, When I draw a line on a 3D plane with line type set to dashed: And I create a section viewport that shows this line (hidden line render mode), I get the following result: Anyone has an idea how to display this line as a dashed line in the section viewport? EDIT: Design and Sheet layer have the same scaling set (1:10) Thank you, Bert
  5. Hello, I am trying to extend a line in Vectorworks 2016 on a mac. It is not long enough, and I would like to extend it a certain distance. I know in autocad there is an extend command, is there something like that in Vectorworks? Thanks!
  6. Hey guys, How do I turn off the weight of the VW line in 2016, I've looked everywhere but could not find! and my problem is not when I give zoom, is always!
  7. Hi everyone, Recently I have purchased Vectorworks 17 and every time I have tried to print something, in the viewport all the line weights seem to be displayed right. However, when I print it, the all appear more less the same. Mainly I have been using 0.03, 0.08 and 0.15mm. Previously I have been using Vectorworks 12.5 for a couple of years and I never had any issues with printing the lines with the same printer (it's Canon imagePROGRAF iPF610) I have tried both to print it directly from the program and by exporting PDF but it hasn't solved the issue. I have also tried to modify settings in 'Advanced Properties'. It's worth mentioning that when I open the same file in Vectorworks 12.5 and send it to the printer, it prints the file properly with all the line weights. Can anybody help? Have you guys come across this before? Thanks

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...