Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'label legends'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Announcements
    • News You Need
    • Job Board
  • Feedback
    • Wishlist - Feature and Content Requests
    • Known Issues
    • Wishes Granted / Issues Resolved
  • General
    • Troubleshooting
    • General Discussion
    • Architecture
    • Site Design
    • Entertainment
    • Vision and Previsualization
    • Braceworks
    • Rendering
    • Workflows
    • Buying and Selling Vectorworks Licenses
    • Hardware
  • Customization
    • Marionette
    • Vectorscript
    • Python Scripting
    • SDK
    • 3rd Party Services, Products and Events
  • Solids Modeling and 3D Printing
    • Subdivision
    • Solids Modeling
    • 3D Printing
  • Vectorworks in Action
  • Archive
    • Resource Sharing
    • Machine Design

Categories

  • Knowledgebase
    • Tech Bulletins
    • Troubleshooting
    • Workflows
    • How To
    • FAQs

Categories

  • Marionette - Objects
  • Marionette - Networks
  • Marionette - Nodes
  • Marionette - Menu Commands

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Occupation


Homepage


Hobbies


Location


Skype

Found 2 results

  1. Tonight I discovered that my 3D Label legends were not appearing on my elevations. I attempted to select the data I wanted to appear in the Label Legend Manager, but after clicking done and exiting out of the LL Manager my data was still not showing up. I would then re-enter the LL Manager, I would select the data I wanted to"Use in 3D", and then edit the layout. However, each time the data would not appear on a Design layer or Sheet Layer after I exit the editing mode. Is anyone else having this problem?
  2. Hello all, It would be great to be able to add a prefix to an attribute in a Label Legend which doesn't appear in the data field. So a channel field could have a "#" before it, the address could have "DMX:" before it etc. It would be great if these responded to the font/colour/size of the associated attribute. These prefixed can of course currently added to the attribute fields directly, but then create issues when working with Lightwright data exchange. Regards, Cookie

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...