Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'instrument'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Announcements
    • News You Need
    • Job Board
  • Feedback
    • Wishlist - Feature and Content Requests
    • Known Issues
    • Wishes Granted / Issues Resolved
  • General
    • Troubleshooting
    • General Discussion
    • Architecture
    • Site Design
    • Entertainment
    • Vision and Previsualization
    • Braceworks
    • Rendering
    • Workflows
    • Buying and Selling Vectorworks Licenses
    • Hardware
  • Customization
    • Marionette
    • Vectorscript
    • Python Scripting
    • SDK
    • 3rd Party Services, Products and Events
  • Solids Modeling and 3D Printing
    • Subdivision
    • Solids Modeling
    • 3D Printing
  • Vectorworks in Action
  • Archive
    • Resource Sharing
    • Machine Design

Categories

  • Knowledgebase
    • Tech Bulletins
    • Troubleshooting
    • Workflows
    • How To
    • FAQs

Categories

  • Marionette - Objects
  • Marionette - Networks
  • Marionette - Nodes
  • Marionette - Menu Commands

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Occupation


Homepage


Hobbies


Location


Skype

Found 4 results

  1. Hey, I create some custom symbols/lighting instruments and added them in my drawing. Now I went back and edited those symbols slightly but I'm wondering: 1. Does the lighting instrument automatically update with the new symbol changes? 2. How can I update all of the currently used symbols on the drawing? Is there anyway just to make it auto-update? I searched but couldn't find a clear solution to this. Thanks for your help
  2. I have placed a lighting instrument (S4) on a light position using the spotlight instrument insertion tool For some reason, the instrument appears beneath the lighting position and is faded (looks like it's grayed). As far as I can tell, everything about the instrument is ok, it just doesn't display properly. I earlier inserted some instruments and these all display fine; they are full brightness and on top of the pipe. I can copy these older instruments onto a pipe and they work fine when copied. However, the instruments inserted by selecting an instrument in the resource browser and inserting it don't display correctly. What did I do that makes these instruments dim? When I click on the ones that display correctly and the ones that don't, I cannot see any difference in the object info. They are both on the lighting position, they both have their fields filled in, etc. They are both on the same layer and class, although the new one looks like it's on a grayed layer. I tried send to front and it didn't help. Both the instrument and its data are grayed.
  3. Looking for a bit of help. VW2017 crashed when i reloaded all my lighting fixtures in plan 2d view have all disappeared the channel and DMX info from my lighting legend remain. if i go to edit the instrument and click on 'get resource' the correct shape is there but they do not show up in plan view. They do show up in rendered views. help!
  4. Has the Y rotation of the Spotlight Instrument Tool been changed? It now rotates the instrument around the Z axis which is surely what the instrument rotation field is for. This could actually be a really useful addition but could it be labelled Z rotation and please put back the Y rotation to the way it has been working for a few years now. Apart from anything else, this makes the "Create Plot and Model" command far less useful. This is bad news for me if this is seen as an improvement not least because drawings created using it do not display correctly in 2017 and will need to be opened in earlier versions of the software which I am sure is not the point of the annual upgrade. As you can see from the attached file, when drawing a boom of lights it is often desirable to draw them at an angle (say 30°) so that the labels display clearly and the fixtures don't overlap in 2D and it was always possible to adjust the X and Y axis to bring the fixture back to a true hanging orientation like the example on Boom-1. This is now impossible because of this new bug. I would be grateful if this can be fixed. Many thanks Untitled_1.vwx

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...