Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'images'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Announcements
    • News You Need
    • Job Board
  • Feedback
    • Wishlist - Feature and Content Requests
    • Known Issues
    • Wishes Granted / Issues Resolved
  • General
    • Troubleshooting
    • General Discussion
    • Architecture
    • Site Design
    • Entertainment
    • Vision and Previsualization
    • Braceworks
    • ConnectCAD
    • Rendering
    • Workflows
    • Buying and Selling Vectorworks Licenses
    • Hardware
  • Customization
    • Marionette
    • Vectorscript
    • Python Scripting
    • SDK
    • 3rd Party Services, Products and Events
  • Solids Modeling and 3D Printing
    • Subdivision
    • Solids Modeling
    • 3D Printing
  • Vectorworks in Action
  • Archive
    • Resource Sharing
    • Machine Design

Categories

  • Knowledgebase
    • Tech Bulletins
    • Troubleshooting
    • Workflows
    • How To
    • FAQs

Categories

  • Marionette - Objects
  • Marionette - Networks
  • Marionette - Nodes
  • Marionette - Menu Commands

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Occupation


Homepage


Hobbies


Location


Skype

Found 2 results

  1. Has anyone noticed; - when referencing an image into Vectorworks (either Design Layer or Sheets) and changing the 'Image Attributes' - 'Dimensions' from 100% to 50% to reduce the file size (note Raw Image size of Image B becomes 3MB from 12Mb). - then I go an export the PDF (attached) and there seems nothing wrong....at first! The problem / glitch happens when I close the Vectorworks file after saving and re-open the file (at another time) to find the images that were referenced in to have suddenly changed scale. One of the screenshots below shows a green bounding box on the Design Layer, and this indicates to me the images has gotten bigger. Twice as big. After a few testing, I noticed, what ever percentage I changed the Image Attribute to, it won't save the attribute I have set when I open the file. I have tried to lock the image and it would not work. I have many options I could think of, but somehow this feature of reference image only works if the 'Image Attribute-Dimensions' is untouched, which seems odd. The only reason I have to change the size is to reduce the image size, file size, PDF size when exporting to clients. I find it very odd that this is the mechanics for referenced image. Many Thanks for your time reading this topic. 0000 Image Referenced on Sheet.pdf
  2. Hi Everybody, I am using some bitmap images in my project model. These Images are the murals that we are using on the wall. When I create a sectional viewport on to sheets in hidden rendering , it does not show up but I can see them when I try to edit the sectional viewport within section in-place or in design layer. Is there a way to use these images (in whatever format) so it can be visible in sectional viewports. Thank you!

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...