Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'graphic'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Announcements
    • News You Need
    • Job Board
  • Feedback
    • Wishlist - Feature and Content Requests
    • Known Issues
    • Wishes Granted / Issues Resolved
  • General
    • Troubleshooting
    • General Discussion
    • Architecture
    • Site Design
    • Entertainment
    • Vision and Previsualization
    • Braceworks
    • ConnectCAD
    • Rendering
    • Workflows
    • Buying and Selling Vectorworks Licenses
    • Hardware
  • Customization
    • Marionette
    • Vectorscript
    • Python Scripting
    • SDK
    • 3rd Party Services, Products and Events
  • Solids Modeling and 3D Printing
    • Subdivision
    • Solids Modeling
    • 3D Printing
  • Vectorworks in Action
  • Archive
    • Resource Sharing
    • Machine Design

Categories

  • Knowledgebase
    • Tech Bulletins
    • Troubleshooting
    • Workflows
    • How To
    • FAQs

Categories

  • Marionette - Objects
  • Marionette - Networks
  • Marionette - Nodes
  • Marionette - Menu Commands

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Occupation


Homepage


Hobbies


Location


Skype

Found 4 results

  1. Honestly, is this what one can expect from VW? Please have a look at the video attached. LINK TO VIDEO: https://photos.app.goo.gl/vCbW8r4R4SMqHK5d8 I'm doing a seating plan for the arena I'm working at. And the file isn't too complex yet, size around 50mb. I've also shot the Task manager as well, so you can stats while I'm cliking about. I'm not doing to much stuff here as you can see, but still really slow. Please let me know why occure and if there's some kind of fix to it. Many Thanks! INFO: VW 2020, SP5, 64-bit Windows 10 Pro CPU: Intel i7 9700 3,00GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce RTX 2060 Super
  2. Something happened with graphic attributes in space tool. It seems impossible to have a label 100% opaque and 2D boundary in less than 100% opacity. This functionality was working in VW2018 but 2019 and 2020 has rearranged info and settings boxes and it is no longer possible. Its kind of indispensable when dong planing and color coding different uses etc.
  3. I am trying to do a simple thing: have space tool elements different attributes via classes. Class assignment is working fine, however, it seems like pen and fill cannot have different attributes, namely, I am trying to have fill @ 5% and label @ 100% opacity - space sits on top of everything else with label being 100% sharp and area fill color coded but showing furniture etc behind. Is it just me or is the label tool working that way.
  4. Hello! Today my 3D area appears all weird with a "saw" shape and I dont know what is going on. Yesterday it was good. This is the second time it happens to me. Any idea whats happening and how can I solve this problem? I really hope that I dont have to do all over again, because I dont have much more time to work on the project and do it again from scratch. Thank you!!!

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...