Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'gobo'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Announcements
    • News You Need
    • Job Board
  • Feedback
    • Wishlist - Feature and Content Requests
    • Known Issues
    • Wishes Granted / Issues Resolved
  • General
    • Troubleshooting
    • General Discussion
    • Architecture
    • Site Design
    • Entertainment
    • Vision and Previsualization
    • Braceworks
    • Rendering
    • Workflows
    • Buying and Selling Vectorworks Licenses
    • Hardware
  • Customization
    • Marionette
    • Vectorscript
    • Python Scripting
    • SDK
    • 3rd Party Services, Products and Events
  • Solids Modeling and 3D Printing
    • Subdivision
    • Solids Modeling
    • 3D Printing
  • Vectorworks in Action
  • Archive
    • Resource Sharing
    • Machine Design

Categories

  • Knowledgebase
    • Tech Bulletins
    • Troubleshooting
    • Workflows
    • How To
    • FAQs

Categories

  • Marionette - Objects
  • Marionette - Networks
  • Marionette - Nodes
  • Marionette - Menu Commands

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Occupation


Homepage


Hobbies


Location


Skype

Found 3 results

  1. the.dreamer

    Gobo projection issue

    Hello everyone, I have a strange behaviour on VectorWorks Spotlight 2018 SP2 on macOS. If I apply a gobo (R71005) to an ADB DW105 (didn't try with other models, but maybe there is the same problem), set a Focus Point and turn on the light, nothing appears in Fast renderworks (I also tried with Custom and Final). Thought I was doing something wrong. So I tried with another fixture (an ETC Source 4 36deg), applied exactly the same settings (with the same gobo texture) and no problem, it works like a charm. Anyone has an idea ? A bug in the lighting instrument ?
  2. Ryanlawrence94

    Gobo - Light Ring Spill

    Hello, I have been experimenting with rendering gobo recently. And I seem to get a ring of light spill around the shape of the gobo. Is there a way to fix/get rid of this? Please see the image below to see what I mean. Also, the breakup shapes seem to be really low quality. Is there a way to fix this? Thanks, Ryan
  3. Hi all, Followed the Vectorworks video online https://www.youtube.com/watch?v=4znYJ8qCxcg&index=16&list=PLiLCoe7DU1HZZEmPKJoBCLBGNPnMhZfTp in an attempt to apply gobo textures into my drawing. In the "Edit Lighting Device" dialogue, I click the "Get Resource" button, select the gobo texture I imported, clicked OK once to exit the "Import External Resource" pop up. On the next click on the OK button to exit the "Edit Lighting Device" dialogue, Vectorworks immediately crashes. I am currently on Vectorworks 2017, with a mid 2012 Retina MacBook Pro. Any ideas to what might be causing this? Gabriel Chan Vectorworks Spotlight user since version 2011. ----- VWX Crash report copy.xml

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×