Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'force select'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Announcements
    • News You Need
    • Job Board
  • Feedback
    • Wishlist - Feature and Content Requests
    • Known Issues
    • Wishes Granted / Issues Resolved
  • General
    • Troubleshooting
    • General Discussion
    • Architecture
    • Site Design
    • Entertainment
    • Vision and Previsualization
    • Braceworks
    • Rendering
    • Workflows
    • Buying and Selling Vectorworks Licenses
  • Customization
    • Marionette
    • Vectorscript
    • Python Scripting
    • SDK
    • 3rd Party Services, Products and Events
  • Solids Modeling and 3D Printing
    • Subdivision
    • Solids Modeling
    • 3D Printing
  • Vectorworks in Action
  • Archive
    • Resource Sharing
    • Machine Design

Categories

  • Knowledgebase
    • Tech Bulletins
    • Troubleshooting
    • Workflows
    • How To
    • FAQs

Categories

  • Marionette - Objects
  • Marionette - Networks
  • Marionette - Nodes
  • Marionette - Menu Commands

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Occupation


Homepage


Hobbies


Location


Skype

Found 2 results

  1. chrisO325

    Force Select won't capture class

    Hi there, I've noticed that whenever I 'Force Select' an object, it activates the layer but doesn't change the active class. This has been the case among many documents, and occurred with VW 2017 as well. Any thoughts?
  2. Hi all, I seem to be unable to select objects from other layers other than the one from my active layer. It seem to me the only way to go about doing it is to right click the object and choosing force select. I have checked online and the impression I get is that i shouldn't have to do this as my setting for my class is "show/snap/modify others". However, in my 3rd screenshot as i dragged my cursor over the area shown, only my 2 lights fixture turn orange(this orange did not appear in my screenshot) and not the 2 rectangles which are TVs. This is the same when i try to click on any other thing. Does anyone know if i need to check on any other settings?

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×