Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'fixture hang'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Announcements
    • News You Need
    • Job Board
  • Feedback
    • Roadmap
    • Wishlist - Feature and Content Requests
    • Known Issues
    • Wishes Granted / Issues Resolved
  • General
    • Troubleshooting
    • General Discussion
    • Architecture
    • Site Design
    • Entertainment
    • Vision and Previsualization
    • Braceworks
    • ConnectCAD
    • Rendering
    • Workflows
    • Buying and Selling Vectorworks Licenses
    • Hardware
  • Customization
    • Marionette
    • Vectorscript
    • Python Scripting
    • SDK
    • 3rd Party Services, Products and Events
  • Solids Modeling and 3D Printing
    • Subdivision
    • Solids Modeling
    • 3D Printing
  • Vectorworks in Action
  • Archive
    • Resource Sharing
    • Machine Design

Categories

  • Knowledgebase
    • Tech Bulletins
    • Troubleshooting
    • Workflows
    • How To
    • FAQs

Categories

  • Marionette - Objects
  • Marionette - Networks
  • Marionette - Nodes
  • Marionette - Menu Commands

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Occupation


Homepage


Hobbies


Location


Skype

Found 1 result

  1. Hello all, I have been struggling with hanging ETC fixtures on a light pipe for awhile now. My problem only happens when I try to hang ETC Source 4 19deg fixtures from the pipe. I do not have the same problem with my 17deg fixtures or my Robe movers. I have tried replacing the lights with their 26deg sister and the 26degs hang great as they are supposed to! I only have the problem with ETC Source 4 19deg. The problem is illustrated by the below images. In this first image, you can see that the ETC Source 4 26deg fixtures hang great just as they are supposed to. They also will turn and focus as they should when assigned a focus point. I took the same fixtures in the file above and did "Replace Instruments" with the 19deg instrument. In the below two images, you can see the ETC Source 4 19deg fixtures aligning themselves incorrectly along the light pipe. In the third image, the device is thoroughly messed up when I try to assign it a focus point center stage (but it points to the wall and breaks the fixture composition). Things I have tried/double checked: - the light pipes have been converted to hanging positions - I have attached the lights before I try to change the height of the hanging position to "fly" them - I am using the Lighting Instrument tool (not the symbol insertion tool) - I am making sure the hanging position highlights red in order to connect the fixture to the hanging position. - Since I first had this issue, I have done a fresh install of VectorWorks. This did not repair the problem. - I have started numerous fresh files and the problem has occurred each time (no background data somewhere messing it up in the file itself) Please let me know if I am missing something because I have watched so many YouTube videos on hanging lights and going through this process and nothing seems to fix the problem. Thank you!

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...