Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'existing trees'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Announcements
    • News You Need
    • Job Board
  • Feedback
    • Wishlist - Feature and Content Requests
    • Known Issues
    • Wishes Granted / Issues Resolved
  • General
    • Troubleshooting
    • General Discussion
    • Architecture
    • Site Design
    • Entertainment
    • Vision and Previsualization
    • Braceworks
    • Rendering
    • Workflows
    • Buying and Selling Vectorworks Licenses
    • Hardware
  • Customization
    • Marionette
    • Vectorscript
    • Python Scripting
    • SDK
    • 3rd Party Services, Products and Events
  • Solids Modeling and 3D Printing
    • Subdivision
    • Solids Modeling
    • 3D Printing
  • Vectorworks in Action
  • Archive
    • Resource Sharing
    • Machine Design

Categories

  • Knowledgebase
    • Tech Bulletins
    • Troubleshooting
    • Workflows
    • How To
    • FAQs

Categories

  • Marionette - Objects
  • Marionette - Networks
  • Marionette - Nodes
  • Marionette - Menu Commands

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Occupation


Homepage


Hobbies


Location


Skype

Found 3 results

  1. rowbear97

    Existing Tree Tool

    One of our users runs into this issue from time to time where after placing an existing tree and editing several of them the tool locks up as shown below. In the tool itself all options are missing. and the object info palette is missing other things. The only way out of this to close the file and exit VW. Any help will be greatly appreciated.
  2. New version of Vectorworks, first attempt at using it, of course something goes wrong that I can't figure out. I am adding existing trees to a design and start out by just using the default generic circle symbol. Once they are all in I decide I want to change a few to the slightly more interesting overlapping circles option. For the record I don't utilize the Existing Trees feature to its maximum potential (I don't even label the trees or differentiate species). It isn't needed for my job. I just use it to create the symbols so the crew know which existing trees will remain on site. I go to change the first symbol I want by going into the 2D Properties window on the Object Info Panel to swap out and it works as usual. I go to the next tree in the same manner and suddenly the option I just used is gone. I can't find the existing tree symbol I just used anywhere. I close the program and reopen it to see if that helps and now the symbols have changed again only this time they are the green filled in options. All the simple line drawings are completely gone. I have tried closing out the program, rebooting my Mac, and hunting around in the resources folder for my old existing trees symbols but they are gone. What gives?
  3. I often use the existing tree tool which is very useful. It would be even better if we could adapt this to accept existing shrubs and even perennials. I currently work around this by using different fills for shrubs vs trees. The issue is in the report that is generated (which is excellent and holds loads of info), no way to differentiate the shrubs from trees.

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×