Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'crop'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Announcements
    • News You Need
    • Job Board
  • Feedback
    • Wishlist - Feature and Content Requests
    • Known Issues
    • Wishes Granted / Issues Resolved
  • General
    • Troubleshooting
    • General Discussion
    • Architecture
    • Site Design
    • Entertainment
    • Vision and Previsualization
    • Braceworks
    • Rendering
    • Workflows
    • Buying and Selling Vectorworks Licenses
  • Customization
    • Marionette
    • Vectorscript
    • Python Scripting
    • SDK
    • 3rd Party Services, Products and Events
  • Solids Modeling and 3D Printing
    • Subdivision
    • Solids Modeling
    • 3D Printing
  • Vectorworks in Action
  • Archive
    • Resource Sharing
    • Machine Design

Categories

  • Knowledgebase
    • Tech Bulletins
    • Troubleshooting
    • Workflows
    • How To
    • FAQs

Categories

  • Marionette - Objects
  • Marionette - Networks
  • Marionette - Nodes
  • Marionette - Menu Commands

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Occupation


Homepage


Hobbies


Location


Skype

Found 8 results

  1. After years of creating viewports with drawn rectangles, all of a sudden on files I've been using for a long time, a green rectangle comes up in 2D crop viewports both on the sheet layer and the original design layer. Sometimes there are several stacked on the design layer. They show up as simple rectangles in the None class - I can delete them, but they come back. I've never seen these in over 17 years of using MiniCad / VW. There must be some default that got triggered. I'd like to know how to get rid of these for good. thanks, Ken
  2. Dear VW team, I wish it would be possible when creating a new Viewport to have the option to create a crop right there and then, for example in the shape set by the camera settings - 'Aspect Ratio 16:9'. This by choice or default. Reasons for my wish are: 1) when being on the sheet layer and I want to move a Viewport that has no crop object within, it is more difficult to snap to the corners of the VP in order to position it on my layouts 2) when trying to place a rectangle into the open Viewport Crop to have my VPs match the shape which has been created by the Aspect Ratio, it also does not snap to the corners of the VP, whilst it does snap to the 3 snaps on each side Hope this makes any sense, please let me know in case there are any questions. Happy days from Melbourne OZ. Grethe
  3. jpccrodrigues

    Site Model Crop | Error on Surface

    Hi guys, good afternoon, I attach to this post the VW file. The project relates to a road rehabilitation (creation of a walkable course, parking area, etc.). I added the stakes of the topographic survey, created the surface and then added the intervention limit. To that point on, the surface started having 3d errors. I tried to simplify the limit, but the errors kept going. Any suggestions? How to you usually faced this problems? Best regards, João Rodrigues 2017_03_02_ACESSO_MARINHA.vwx
  4. Josh NZ

    Site Model Crop Issue

    Any ideas on why this is happening.
  5. HCB

    Site Model Spiderweb

    When creating a bespoke site model crop I am finding that anything more than a simple 5 - 8 sided polyline will result in a "spiderweb" effect that crosses between the extremities of the crop when viewed as a 3D Mesh Solid. Are we aware of a simple fix for this (I have tried changing my OpenGL settings with no success) or is it a known bug? Many Thanks.
  6. Hello - VW2017 Architect - SP3 - Mac issue One of our installations of VW is exhibiting strange behavior. Here's what's happening... 1. Double click on viewport on Sheet Layer that contains no crop object - select Edit - Crop 2. Create new crop rectangle (Class '0' - default line wt. 0.13, line color = black) 3. Exit Viewport Crop 4. Double click on same viewport on Sheet Layer - select Edit - Design Layer 5. Crop rectangle drawn in step 2. (above) now appears in the Design Layer, in Class '0' - but line color is green, line wt. is 2.54. The crop rectangle should NOT be showing up as an object in the Design layer. And when returning to the Sheet layer, the green rectangle is visible at the perimeter of the viewport. This occurs on every file now. Not sure why this started happening. This was happening before and after installation of SP3. Anyone have any idea about what may be going on? Thanks - Doug
  7. I don't have the option to use a 2D-crop object when creating viewports. One time i accidentally turned the option of and I can't find where to turn it back on. Anyone?
  8. Hi there, I'm new to Vectorworks and wondering why when I update a section viewport the image within in it seems to move within the cropped area. It doesn't happen all the time but enough to be frustrating when I have to continually re crop the viewport. Any advice would be greatly appreciated. Thanks in advance.

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×