Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'crashes'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Announcements
    • News You Need
    • Job Board
  • Feedback
    • Wishlist - Feature and Content Requests
    • Known Issues
    • Wishes Granted / Issues Resolved
  • General
    • Troubleshooting
    • General Discussion
    • Architecture
    • Site Design
    • Entertainment
    • Vision and Previsualization
    • Braceworks
    • ConnectCAD
    • Rendering
    • Workflows
    • Buying and Selling Vectorworks Licenses
    • Hardware
  • Customization
    • Marionette
    • Vectorscript
    • Python Scripting
    • SDK
    • 3rd Party Services, Products and Events
  • Solids Modeling and 3D Printing
    • Subdivision
    • Solids Modeling
    • 3D Printing
  • Vectorworks in Action
  • Archive
    • Resource Sharing
    • Machine Design

Categories

  • Knowledgebase
    • Tech Bulletins
    • Troubleshooting
    • Workflows
    • How To
    • FAQs

Categories

  • Marionette - Objects
  • Marionette - Networks
  • Marionette - Nodes
  • Marionette - Menu Commands

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Occupation


Homepage


Hobbies


Location


Skype

Found 3 results

  1. I just asked this in another thread, but it might be worth a new one. I just updated to 2020 Architect, this morning, from 2019. I thought it had to do with a faulty installation, but I can open some files but not the one I needed to work on. It crashes while opening - it says 82% generating Resource previews, then it shuts down. repeatedly. I tried the suggestion in the other thread to set navigation graphics to "best compatibility", no luck. also, should I delete VW2019? my system: wdws 10pro - 1809 intel corei7-4770 cpu @3.40ghz 16.0 GB RAM 64bit os x-64-based processor thanks
  2. We have six VW seats in our office, and are all finding VW 2017 is becoming very unstable. I am having repeated crashes on my laptop (MacBook Pro running 10.12.3) & iMac (10.12.1). There seems to be no obvious function being used that causes the crash, just a sudden failure, and other users int he office are reporting similar sudden crashes. Also we are having extreme problems with the Object Info palette across all users: - Object Info palette disappears from the screen, even though it is still ticked in the Palettes menu. Unselecting & resecting it does not cause it to reappear. The solution is to quit the problem & restart, leading to several minutes of lost work time as the program restarts. - Object info palette minimises to just the top window bar & cannot be expanded again. There seems to be NO solution to this one. - Object info data disappears (boxes are empty of all object information) & the only way to solve this is to save the drawing, which causes the boxes to re-populate with the information. These repeated problems are making us very nervous about using VW with some of the larger BIM projects we are about to start work on. Is this instability something that is known about?
  3. When I open one document it opens fine, but when I try to open a second document it crashes. Is this a known issue? Any fixes? System: Win10 64bit Geforce 980ti

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...