Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'attribute'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Announcements
    • News You Need
    • Job Board
  • Feedback
    • Wishlist - Feature and Content Requests
    • Known Issues
    • Wishes Granted / Issues Resolved
  • General
    • Troubleshooting
    • General Discussion
    • Architecture
    • Site Design
    • Entertainment
    • Vision and Previsualization
    • Braceworks
    • Rendering
    • Workflows
    • Buying and Selling Vectorworks Licenses
  • Customization
    • Marionette
    • Vectorscript
    • Python Scripting
    • SDK
    • 3rd Party Services, Products and Events
  • Solids Modeling and 3D Printing
    • Subdivision
    • Solids Modeling
    • 3D Printing
  • Vectorworks in Action
  • Archive
    • Resource Sharing
    • Machine Design

Categories

  • Knowledgebase
    • Tech Bulletins
    • Troubleshooting
    • Workflows
    • How To
    • FAQs

Categories

  • Marionette - Objects
  • Marionette - Networks
  • Marionette - Nodes
  • Marionette - Menu Commands

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Occupation


Homepage


Hobbies


Location


Skype

Found 2 results

  1. nikihoops

    Attributes change on their own

    So I have a class structure set up and therefore set my attributes to 'class style' but I have noticed that this changes and I'm not sure what key I''m pressing or what action I'm carrying out that is changing this? Any ideas? Its driving me crazy. I guess sometimes my active class changes to others too sometimes - I might start drawing on my '1 EXTG Walls' class and then all of sudden it might be back to my '0' class?
  2. Hi guys, Attached is a VW 2018 file demonstrating a problem I am having since upgrading to VW 2018. Frequently when I enter some text I will change it's attribute to solid. The palette shows it is solid yet it isn't. I have to select the object again and select the solid attribute the second time and then it works. Any ideas? Please see attached file.Solid attribute prob.vwx

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×