Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'assign'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Announcements
    • News You Need
    • Job Board
  • Feedback
    • Wishlist - Feature and Content Requests
    • Known Issues
    • Wishes Granted / Issues Resolved
  • General
    • Troubleshooting
    • General Discussion
    • Architecture
    • Site Design
    • Entertainment
    • Vision and Previsualization
    • Braceworks
    • ConnectCAD
    • Rendering
    • Workflows
    • Buying and Selling Vectorworks Licenses
    • Hardware
  • Customization
    • Marionette
    • Vectorscript
    • Python Scripting
    • SDK
    • 3rd Party Services, Products and Events
  • Solids Modeling and 3D Printing
    • Subdivision
    • Solids Modeling
    • 3D Printing
  • Vectorworks in Action
  • Archive
    • Resource Sharing
    • Machine Design

Categories

  • Knowledgebase
    • Tech Bulletins
    • Troubleshooting
    • Workflows
    • How To
    • FAQs

Categories

  • Marionette - Objects
  • Marionette - Networks
  • Marionette - Nodes
  • Marionette - Menu Commands

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Occupation


Homepage


Hobbies


Location


Skype

Found 3 results

  1. Hi all! If I create a group in VW, the group will be assign to the active class. Is there a way to have a class that is automatically used for new groups? Like with walls, even if I am in another class, the walls are always assign to the class "walls". Thanks! Francesco
  2. Has anyone else had issues with trying to assign "Alt + Shift + 'letter' " to a shortcut? For example: I want to assign "Alt+shift+x" to the function of "Hanging position". If I assign this combination in the Workspace editor it will only trigger as if you programmed it as "Alt + X" which will tab you into the "Text" menu. Same with "Alt+shift+V" it will only act as "Alt + V" which is the View menu. I'm creating functions this complex to work with the 3D connexion radial menus. Thoughts?
  3. Is anyone else having issues with the Assign cable Circuits tool not adding the Jumpers or randomly ignoring the modifier keys (I.E. CTRL for twofer SHIFT for skip) ? half way through a drawing and all of a sudden no jumpers. save and restart and nothing. the tool is also randomly applying the modifier keys super frustrating.

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...