Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '3d plants'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Announcements
    • News You Need
    • Job Board
  • Feedback
    • Wishlist - Feature and Content Requests
    • Known Issues
    • Wishes Granted / Issues Resolved
  • General
    • Troubleshooting
    • General Discussion
    • Architecture
    • Site Design
    • Entertainment
    • Vision and Previsualization
    • Braceworks
    • Rendering
    • Workflows
    • Buying and Selling Vectorworks Licenses
    • Hardware
  • Customization
    • Marionette
    • Vectorscript
    • Python Scripting
    • SDK
    • 3rd Party Services, Products and Events
  • Solids Modeling and 3D Printing
    • Subdivision
    • Solids Modeling
    • 3D Printing
  • Vectorworks in Action
  • Archive
    • Resource Sharing
    • Machine Design

Categories

  • Knowledgebase
    • Tech Bulletins
    • Troubleshooting
    • Workflows
    • How To
    • FAQs

Categories

  • Marionette - Objects
  • Marionette - Networks
  • Marionette - Nodes
  • Marionette - Menu Commands

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Occupation


Homepage


Hobbies


Location


Skype

Found 2 results

  1. I have updated to Designer 2017 on PC. In files created in 2016, the 3D representation of the plants do not appear in the model when updated to 2017. Plant objects work fine in files started as 2017 files. This has been reviewed by Tech Support and their recommendation is to not bring my 2016 models into 2017. Is anyone else experiencing this? Many of my jobs span multiple years and going back and forth between multiple versions of vectorworks is a pain in the dark side. I'm hoping that they are working on this for the next Service Pack, but am unsure. I have seen different threads that say don't bring older models into newer drawings, but I don't plan to keep every version of VW on my computer just so I can work with old files. I did wait until service pack 2 before upgrading in hopes of minimizing bugs. Any thoughts?
  2. Attached is a file i'm working on. I can't figure out why plants show up in 2d but not 3d. It seems to only happen in the file in Open GL. Fast Renderworks not a problem. All the classes have been checked. ( Mac os 10.12.1, VWs 2017) 3d_plants.vwx Ok i think i've solved the problem but i don't understand why. The plants are set to a layer elevation of over 2000 ft. When placed at 0 elevation, the plants show up. Why is that?

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×