Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'shaded view'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Announcements
    • News You Need
    • Job Board
  • Feedback
    • Roadmap
    • Wishlist - Feature and Content Requests
    • Known Issues
    • Wishes Granted / Issues Resolved
    • Forum Feedback
  • General
    • Troubleshooting
    • General Discussion
    • Architecture
    • Site Design
    • Entertainment
    • Vision and Previsualization
    • Braceworks
    • ConnectCAD
    • Energos
    • Rendering
    • Workflows
    • Buying and Selling Vectorworks Licenses
    • Hardware
  • Customization
    • Marionette
    • Vectorscript
    • Python Scripting
    • SDK
    • 3rd Party Services, Products and Events
    • Data Tags
  • Solids Modeling and 3D Printing
    • Subdivision
    • Solids Modeling
    • 3D Printing
  • Vectorworks in Action
  • Archive
    • Resource Sharing
    • Machine Design

Calendars

  • Community Calendar
  • Training Calendar
  • Webinars
  • Community Groups

Categories

  • Knowledgebase
    • Tech Bulletins
    • Troubleshooting
    • Workflows
    • How To
    • FAQs

Categories

  • Marionette - Objects
  • Marionette - Networks
  • Marionette - Nodes
  • Marionette - Menu Commands

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Occupation


Homepage


Hobbies


Location


Skype

Found 3 results

  1. When I create a floor with an 3d Polygon applied with a texture the beams of my fixtures are going thru the floor/walls when Iam in shaded mode. In Fast renderworks or quality renderworks the beams will be stopped by the floor/walls. In my textures I have checked cast/recieve shadows. Iam using a JB Lighting fixture in my test drawing but it happens with all fixtures. MacBook Pro 16" M1 macOS Monterey 12.6.3 Vectorworks 2023 SP3 Kind Regards, Erik-Jan Berendsen
  2. Hi all, I have an issue that pops in every day, although every time I restart the file and vw, the file goes back to normal but after a few hours of work it pops in again. This happens both on windows and Mac. Version of WV is 2022 SP3.1 (build 646432) 64bits (Mac) windows I forgot to check but it's updated to the last version so I'm guessing the same. The file resolution was in 240dpi's but then I changed to 72dpi's but still did the same. Sometimes happens that I work the whole day without this issue shows up, but like today it's showing quite regularly. Any ideas how to fix this? When I start orbiting the file shows like this If I zoom in
×
×
  • Create New...