Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'rendering'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Announcements
    • News You Need
    • Job Board
  • Feedback
    • Roadmap
    • Wishlist - Feature and Content Requests
    • Known Issues
    • Wishes Granted / Issues Resolved
  • General
    • Troubleshooting
    • General Discussion
    • Architecture
    • Site Design
    • Entertainment
    • Vision and Previsualization
    • Braceworks
    • ConnectCAD
    • Rendering
    • Workflows
    • Buying and Selling Vectorworks Licenses
    • Hardware
  • Customization
    • Marionette
    • Vectorscript
    • Python Scripting
    • SDK
    • 3rd Party Services, Products and Events
  • Solids Modeling and 3D Printing
    • Subdivision
    • Solids Modeling
    • 3D Printing
  • Vectorworks in Action
  • Archive
    • Resource Sharing
    • Machine Design

Categories

  • Knowledgebase
    • Tech Bulletins
    • Troubleshooting
    • Workflows
    • How To
    • FAQs

Categories

  • Marionette - Objects
  • Marionette - Networks
  • Marionette - Nodes
  • Marionette - Menu Commands

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Occupation


Homepage


Hobbies


Location


Skype

Found 86 results

  1. I have around 6 sheet layers with about viewports. I went through and updated each viewport individually as wanted to check their appearance. Process took around 5 minutes as not particluary large or complex. I have now published the same sheet and left the option ticked to publish viewports as I find it safer to leave on expecting would take a smilar amount of time to render all again. Its now been about over 20 minutes and still not finished publishing. A script message appears on the screen with the message "publishing layer of internal item 6 of 6". The background screen of my VW has gone black with no other dialog. Is this a bug or has anyone else experienced this?
  2. using VW17 w/ latest SP 1. when I render realistic exterior fast with edges option I get edges significantly offset from where they should be... this happened before the SP1 as well anyone else aware of this? see attached This is a bug, pls advise, respond.
  3. Could we have a more advanced version of render styles for SLVPs? What I would like to do - - be able to assign foreground and background render settings to a style - to create render styles that include OpenGL or other render modes with their options as a saved preset Ideally then I could have a "preview" or "working" render style and then switch to a "final" render style before rendering. Right now if I want to have my preview as OpenGL with edges and my final as a Renderworks Style background with a hidden line foreground its a lot of messing about. Kevin
  4. Hey guys! Im having an issue i just cant put my finger on. I have a space. With a few lights on it. A floor. I have pointed some fixtures at a few chairs and when i go to render, the prerender shows my lights on it and the corresponding shadow. Once it has completed rendering it is super dark. No evidence i even have anything turned on. I checked render settings and also all the options under the visualization pallet. Any ideas? Also not sure if it is the same issue. But the same happens with my human figures when i go to render. They have clothes in prerender. But once it is done they are all grey like claymation. Thanks in advance! I have vw2017
  5. I've been having fun creating moulding for a set design and extruding the actual profiles that will be used in a 3D model. I use the extrude and extrude along path command to craft the moulding after tracing the profile with the polyline tool. What I want is a clean perspective line drawing so that I can print it and then do my watercolor work by hand. The problem is that the extruded curves of the moulding display with multiple lines in the hidden line render mode. Artistic Renderworks isn't any better regardless of how I set the options. 3d conversion is set to high. Any suggestions?
  6. Further to my other wish about Dashed Hidden Line rendering - all of the line options should be able to be "By Class" for consistency and simplicity. Right now you have to make changes directly to groups of SLVP if you want to change the style of the dashed lines. You also can't make the dashed lines a different colour or opacity, you're limited to the dark>light slider options. Kevin
  7. There seems to be an issue rendering carriage bolts in VW2017. It happens with ones inserted in VW2017 and ones brought forward from VW2016. Kevin
  8. I am wondering if there is more documentation for the Indirect Lighting options for a Renderworks Style. I couldn't even find the multiple bounce options listed in the help (bounce returns no results). I'd like to know more about "Immediate Preview, Slow Resolve, 2 Bounces". It seems like it should be faster than 3, 4 or 8 bounces but in reality its dreadfully slow when combined with Hidden Line as a foreground mode. Should these modes not be combined? Thanks, Kevin
  9. It seems like the "Display Surface Hatches" and "Display Text and Markers" options are enabled by default with hidden line rendering in Sheet Layer Viewports. Do these settings add render time if no surface hatches, text or markers are present in the design layers associated with the viewport e.g.. do they generate a rendering pass regardless of whether its needed or not? Kevin
  10. I have VW 2016. If I render an image using custom render setting it looks great on screen. If I then try to export this as an image file it renders but the final image is terrible and looks worse than a fast render (but takes an age to render) What am I doing wrong? I have tried to export using different file types but with the same outcome. I'm render at 300dpi in the settings.. Thanks
  11. Hello everyone, I know renderworks is powered by Cinema4D render engine, and Cinema4D render engine contains mental ray feature. So could we say that Renderworks also contains Mental ray?

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...