Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ogl'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Announcements
    • News You Need
    • Job Board
  • Feedback
    • Wishlist - Feature and Content Requests
    • Known Issues
    • Wishes Granted / Issues Resolved
  • General
    • Troubleshooting
    • General Discussion
    • Architecture
    • Site Design
    • Entertainment
    • Vision and Previsualization
    • Braceworks
    • Rendering
    • Workflows
    • Buying and Selling Vectorworks Licenses
    • Hardware
  • Customization
    • Marionette
    • Vectorscript
    • Python Scripting
    • SDK
    • 3rd Party Services, Products and Events
  • Solids Modeling and 3D Printing
    • Subdivision
    • Solids Modeling
    • 3D Printing
  • Vectorworks in Action
  • Archive
    • Resource Sharing
    • Machine Design

Categories

  • Knowledgebase
    • Tech Bulletins
    • Troubleshooting
    • Workflows
    • How To
    • FAQs

Categories

  • Marionette - Objects
  • Marionette - Networks
  • Marionette - Nodes
  • Marionette - Menu Commands

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Occupation


Homepage


Hobbies


Location


Skype

Found 2 results

  1. The "floor" objects have been losing its texture in Open GL and rendered views. This issue has been appearing since the upgrade to VW 19. The solution so far is to toggle the render texture from "class texture" to "none" and back. Or click into the "floor" objects and click on the base polyline to attempt to "shake" the file. In the attached screen shots, you will see the blocks appearing as without fill when it should be a filled box with the texture mapped. I have also attached the view of which shows the polyline is closed and shouldn't be without fill. This problem has been very persistent and annoying, especially when generating final renderings. I can only redraw the objects as "generic solids" or "extrudes", but it reduce the convenience of geometry modification on Top/Plan view. Whereas "Floor" objects can be easily dragged big or small. If any other users been experiencing this as well please vote this post up. Thanks!
  2. Benson Shaw

    Viewport Text OGL

    Design Layer text works as expected, but in Sheet Layer View Ports, the "space" character, (y'know, press the space bar) goes bad in OGL. It's OK in Wireframe, but in OGL, positions of characters following a "space" relocate close to beginning of the text string. Causes stacked up characters in the VP. I remember similar, but don't recall link to the space bar. Could any of you please take a look or try to recreate. It might be something local to my system Thanks! -B TextTest.vwx

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×