Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'insert'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Announcements
    • News You Need
    • Job Board
  • Feedback
    • Roadmap
    • Wishlist - Feature and Content Requests
    • Known Issues
    • Wishes Granted / Issues Resolved
  • General
    • Troubleshooting
    • General Discussion
    • Architecture
    • Site Design
    • Entertainment
    • Vision and Previsualization
    • Braceworks
    • ConnectCAD
    • Rendering
    • Workflows
    • Buying and Selling Vectorworks Licenses
    • Hardware
  • Customization
    • Marionette
    • Vectorscript
    • Python Scripting
    • SDK
    • 3rd Party Services, Products and Events
  • Solids Modeling and 3D Printing
    • Subdivision
    • Solids Modeling
    • 3D Printing
  • Vectorworks in Action
  • Archive
    • Resource Sharing
    • Machine Design

Calendars

  • Community Calendar

Categories

  • Knowledgebase
    • Tech Bulletins
    • Troubleshooting
    • Workflows
    • How To
    • FAQs

Categories

  • Marionette - Objects
  • Marionette - Networks
  • Marionette - Nodes
  • Marionette - Menu Commands

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Occupation


Homepage


Hobbies


Location


Skype

Found 4 results

  1. A useful trait of the reshape tool always used to be that if you included an inserted object inside the reshape marquee, (eg a 'wide flange' steel section) it would get moved along with the lines and other elements that were being stretched or shortened. Unfortunately this no longer seems to work! I have noticed this since about VW2020 and have up until now just put up with it, using a workaround by reshaping the lines etc first and then moving any included inserted objects manually. I just wonder if there is a setting somewhere that inadvertently got changed that is causing this to happen. I have trawled through preferences and settings but cannot find anything. I can't seem to find any reference to this on the forum or even on a general Google search so if anyone out there has any ideas I would love to hear from them! As an addendum I would just like to point out that any home-brewed symbols that are included in the marquee continue to be moved as before, it seems only inserted elements such as steel sections that don't get moved.
  2. I'm trying to write a script that will allow me to generate an array of LED tiles with custom symbols. I'm looking through the reference documentation, I can not seem to find a way to prompt the user to select a symbol. Much like when you click "replace" you get the small selection window that asks you to select the symbol. Is there a function that will return the chosen symbol into a custom variable?
  3. I'd love to find a corner fireplace object. Ideally, the fireplace object would have two additional configuration options: corner right & corner left - as well options for sidewall vent location that include back and side. Of course this object would need to be inserted at the corner intersection of two walls. Thanks!
  4. Heya Team, I am trying to create a layer filled with symbol insert wrappers. I have got it working but it always inserts the symbol on the same layer the wrapper is on, where do I place the command to tell the wrapper which layer to send that symbol to? Thanks in Advance!
×
×
  • Create New...