Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'existing tree tool'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Announcements
    • News You Need
    • Job Board
  • Feedback
    • Roadmap
    • Wishlist - Feature and Content Requests
    • Known Issues
    • Wishes Granted / Issues Resolved
  • General
    • Troubleshooting
    • General Discussion
    • Architecture
    • Site Design
    • Entertainment
    • Vision and Previsualization
    • Braceworks
    • ConnectCAD
    • Rendering
    • Workflows
    • Buying and Selling Vectorworks Licenses
    • Hardware
  • Customization
    • Marionette
    • Vectorscript
    • Python Scripting
    • SDK
    • 3rd Party Services, Products and Events
  • Solids Modeling and 3D Printing
    • Subdivision
    • Solids Modeling
    • 3D Printing
  • Vectorworks in Action
  • Archive
    • Resource Sharing
    • Machine Design

Calendars

  • Community Calendar

Categories

  • Knowledgebase
    • Tech Bulletins
    • Troubleshooting
    • Workflows
    • How To
    • FAQs

Categories

  • Marionette - Objects
  • Marionette - Networks
  • Marionette - Nodes
  • Marionette - Menu Commands

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Occupation


Homepage


Hobbies


Location


Skype

Found 2 results

  1. Hello, Can I put a range for the height of Existing Tree? like 10-14m instead of 14m?
  2. I'm an occasional VW user and I'm using Vectorworks 2017. I've created a couple of existing trees, setting them as remain. I didn't set them as species, I just wanted a quick graphic to show where they are on the site. In the 2d settings I set graphics for remain, remove and tree trunk, no significance colour, TPO zones or anything. Everything was showing fine as usual. Just opened my file and wanted to turn off the tag for printing for a client so switched off the visibility of the tag in the viewport - it didn't work so I went into the existing tree tag and number options to double check the tag class. I changed that to make sure the visibility changed but now I have no tree trunk showing and I can't get it to appear at all. I've tried creating 'new' existing trees in this document and then tried it in a new document to see if I could get it to work and the trunks just don't show. I opened another existing document where the trunks are showing, opened the tag and number options and the 2d settings dialogue box and shut them both down without making any changes at all and now the trunks are no longer showing on those trees either. The only way to get them back is to 'undo' but as far as I'm aware I didn't 'do' anything... I don't know what I've done but if anyone has any bright ideas I'd appreciate some input.
×
×
  • Create New...