Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'cable tools'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Announcements
    • News You Need
    • Job Board
  • Feedback
    • Roadmap
    • Wishlist - Feature and Content Requests
    • Known Issues
    • Wishes Granted / Issues Resolved
  • General
    • Troubleshooting
    • General Discussion
    • Architecture
    • Site Design
    • Entertainment
    • Vision and Previsualization
    • Braceworks
    • ConnectCAD
    • Rendering
    • Workflows
    • Buying and Selling Vectorworks Licenses
    • Hardware
  • Customization
    • Marionette
    • Vectorscript
    • Python Scripting
    • SDK
    • 3rd Party Services, Products and Events
  • Solids Modeling and 3D Printing
    • Subdivision
    • Solids Modeling
    • 3D Printing
  • Vectorworks in Action
  • Archive
    • Resource Sharing
    • Machine Design

Categories

  • Knowledgebase
    • Tech Bulletins
    • Troubleshooting
    • Workflows
    • How To
    • FAQs

Categories

  • Marionette - Objects
  • Marionette - Networks
  • Marionette - Nodes
  • Marionette - Menu Commands

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Occupation


Homepage


Hobbies


Location


Skype

Found 3 results

  1. Trying to use the multi cable function in cable tools as a L21-30 "breakout" to hoist veam cable. Like an 8way hoist controller. So that I can then assign multicable circuits to the hoists and create a database for veam cables on a spreadsheet. I've added the L21-30 custom to Multi cable and L21-30>8x Hoist Veam to Breakout and Hoist Veam to Jumper, but the following happens when I go to set up the multi cable to assign circuits. Any thoughts? Is it possible Sam Jones? Thank you in advance.
  2. Hi! been using the data chain tool and i want to add 2' automatically to the length for focus room. is there a way to do this? a setting i missed? thanks! -Bean
  3. Is anyone else having issues with the Assign cable Circuits tool not adding the Jumpers or randomly ignoring the modifier keys (I.E. CTRL for twofer SHIFT for skip) ? half way through a drawing and all of a sudden no jumpers. save and restart and nothing. the tool is also randomly applying the modifier keys super frustrating.
×
×
  • Create New...