Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'bug'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Announcements
    • News You Need
    • Job Board
  • Feedback
    • Wishlist - Feature and Content Requests
    • Known Issues
    • Wishes Granted / Issues Resolved
  • General
    • Troubleshooting
    • General Discussion
    • Architecture
    • Site Design
    • Entertainment
    • Vision and Previsualization
    • Braceworks
    • ConnectCAD
    • Rendering
    • Workflows
    • Buying and Selling Vectorworks Licenses
    • Hardware
  • Customization
    • Marionette
    • Vectorscript
    • Python Scripting
    • SDK
    • 3rd Party Services, Products and Events
  • Solids Modeling and 3D Printing
    • Subdivision
    • Solids Modeling
    • 3D Printing
  • Vectorworks in Action
  • Archive
    • Resource Sharing
    • Machine Design

Categories

  • Knowledgebase
    • Tech Bulletins
    • Troubleshooting
    • Workflows
    • How To
    • FAQs

Categories

  • Marionette - Objects
  • Marionette - Networks
  • Marionette - Nodes
  • Marionette - Menu Commands

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Occupation


Homepage


Hobbies


Location


Skype

Found 64 results

  1. When I open one document it opens fine, but when I try to open a second document it crashes. Is this a known issue? Any fixes? System: Win10 64bit Geforce 980ti
  2. It seems (command `) no longer switches between active files. Bug or deleted feature?
  3. Can somebody align me to a better workflow than the one we are currently using for sheet borders in multiple files for the same project. We currently 1. Have the mother sheet border symbol in the title sheet file 2. Reference the symbol into each referenced file 3. Insert the symbol as part of a sheet border component When project information changes... 4. Edit the sheet border 2D symbol in the mother file for project information (date, project title, data, etc.) 5. Update the reference to the title block file in the other referenced files 6. TOOLS > UTILITIES > RESET ALL PLUG-INS.... This was a workflow provided to me in another post, but it hasn't been the most effective way. Often sheet borders disappear rather than update. We need a much better way of handling this.
  4. I have been trying out the new data visualization capabilities in V2017 and for some reason I can't seem to make it work. I have a series of shapes, each in the same class but with a record attached. Each shape has a different value, 1-5, for the same record field. When I use the data visualization tool, I get to the point where I've customized the visibilities for the different record values, but nothing seems to change. In the screenshot, the blue shapes are assiged by class values for the hydrozones I am attempting to visualize. The dialogue box shows the hatches that I am trying to use to override the fills of the shapes based on their hydrozone number, but no luck. Am I missing something? Is this a bug?
  5. I believe I found a bug on VW2017 build 327801. I lay down a spotlight instrument, then add an additional 2D symbol on top of it. Then, when I zoom or pan the drawing, the spotlight symbol superimposes itself on top of the 2nd symbol and stays there. I can go back and fix the sort order by saying "send to back," but when I zoom it gets messed up all over again. I never noticed this in 2015 or 2016. Thanks!
  6. https://forum.vectorworks.net/index.php?/topic/44990-syntaxerror-eol-while-scanning-literal/ Apparently it's a Vectorworks Python API bug. Can we please have this fixed, as after this error occurs you cant get rid of the error until you restart Vectorworks
  7. 1. Insert Spotlight Instrument 2. Edit the symbol used for the lighting device. 3. "Refresh Instruments" does not refresh the changes made to the symbol. A workaround until this is fixed is to select all instruments, click "Refresh Labels" in OIP.
  8. In VW 2017, tabbing while entering information in the OIP with the Truss Tool (Straight or Curved) is broken. If you click a field, enter a value, and press tab to advance to the next field, the OIP seems to lose focus. This forces you to mouse click in the next field you would like to enter a value instead of tabbing through.
  9. I have only just begun using the irrigtation tools of 2017. I have not been able to rotate irrigation component symbols (i.e. outlet object, valve, system components, etc.) when they are placed on a pipe. I have tried both the rotate tool and entering a rotation value into the rotation input of the OIP and the don't rotate.
  10. Dragged copies of Callouts lose their Text Style and become <unstyled> . I have also submitted a VSS Support Request for this. STEPS: 1. Create a Callout with a Text Style. 2. Click-drag a copy of that Callout; 3. Either drag the Callout leader so that the Callout flips sides, or double-click on the Callout to edit the callout text. 4. Upon finishing editing the text of the Callout (or making it flip sides) the Callout will lose its assigned Text Style and become <unstyled>. I sure hope the new Vw2017 Analytics reporting feature can see how much time I spend on stuff like this.
  11. STRONG WARNING: Do NOT attempt the following with any other Vw files open, as following the steps below triggers an immediate Vectorworks crash for me. Every Time. I have filed a VSS support request and bug report for this. Selecting 'Use Default Attributes' in any file now triggers an immediate crash for me — YOU HAVE BEEN WARNED. Do not save over your 'Default.sta' template file if you have customized it. STEPS : 1. Open Vectorworks 2. File > New..., select 'Create Blank Document'; 3. Go to the Attributes palette Utility Menu, select 'Make All Attributes by Class'; *** See below *** 4. Go to the Attributes palette Utility Menu, select 'Set Default Attributes'; *** See below *** 5. File > Save as Template... , leave name as 'Default.sta' and save in default User Application support folder. 6. Close all open 'Untitled' Vectorworks files so that no Vw files are open. 7. File > New... , select 'Use Document Template' and select 'Default.sta'. 8. Go to the Attributes palette Utility Menu, select 'Use Default Attributes'. 9. Immediate Crash. NOTE - If you skip Steps 3 and 4 and then save it as a template file, it will NOT trigger the crash. I have also attached my Default.sta file which was created with the steps above and triggers a crash. Enjoy!
  12. Dimension object with Leader and Note text (which goes below the text line). Problem is that the Note text doesn't stay below the line, it'll go the opposite direction of wherever you drag the dimension text. The Dimension Note text should always stay below the line of Dimension text.
  13. It is early yet and I am still fiddling with the irrigation tools, but so far...awesome! I did run into one snag. When setting up a drip zone and using a drip control kit with a pressure reducing filter, the calculations for the zone don't seem to account for pressure regulation, just pressure reduction. For example, traditionally my input pressure is 65 psi, but the zone kit would reduce that to an output pressure of 40 psi, no matter the input. In the software, it seems to work that the input pressure gets reduced by 40psi, leaving an output pressure of 25 psi in this example. Not what you want to ensure your calcs come out right. Any ideas?
  14. Aside from having to reset my Vw Preferences just about every other week in order to fix tools that spontaneously decide to no longer work properly, I've been having issues with the Heliodon tool and was wondering if I'm the only lucky one. 1. Select a Heliodon and on its OIP, select a Month and Day from the pull-downs. (To test my issue, don't select March, June, September or December) 2. Now select one of the Solstice or Equinox dates at the bottom, do the Month and Day both change to the correct Month and Day? For me - when I select one of the Solstice or Equinox dates, the Day changes but not the Month, so even though I select the Equinox on September 22nd, the Month remains July but only the Day changes to the 22nd. Does anyone else see this behavior? Thanks. Additionally - why do we have to type in 'AM' or 'PM' in order to change the Heliodon time from AM to PM? Seems like an AM/PM pull-down would have been much more user-friendly. ( I have started a wish-list item for this as it's tangentially related to my issue).

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...