Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'accessory'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Announcements
    • News You Need
    • Job Board
  • Feedback
    • Wishlist - Feature and Content Requests
    • Known Issues
    • Wishes Granted / Issues Resolved
  • General
    • Troubleshooting
    • General Discussion
    • Architecture
    • Site Design
    • Entertainment
    • Vision and Previsualization
    • Braceworks
    • Rendering
    • Workflows
    • Buying and Selling Vectorworks Licenses
    • Hardware
  • Customization
    • Marionette
    • Vectorscript
    • Python Scripting
    • SDK
    • 3rd Party Services, Products and Events
  • Solids Modeling and 3D Printing
    • Subdivision
    • Solids Modeling
    • 3D Printing
  • Vectorworks in Action
  • Archive
    • Resource Sharing
    • Machine Design

Categories

  • Knowledgebase
    • Tech Bulletins
    • Troubleshooting
    • Workflows
    • How To
    • FAQs

Categories

  • Marionette - Objects
  • Marionette - Networks
  • Marionette - Nodes
  • Marionette - Menu Commands

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Occupation


Homepage


Hobbies


Location


Skype

Found 1 result

  1. I have just upgraded from VW 2015 to VW 2017, and now having a problem with the accessory insertion tool. First I place a lighting unit on the plot using the instrument insertion tool. Select the instrument insertion tool. Select a non-static accessory (such as a scroller) via the pull-down menu (note in the displayed window, that the data record indicates the device type as an "Accessory" Click on the front of the unit to place the scroller, click to set the angle of the scroll, and click on the unit to connect the unit to the instrument. The scroller will be placed on the plot successfully, but if you look in the object info, you will note that the device type is Static Accessory rather than simply Accessory. As a workaround, I can manually change the device type, but the is obviously less than ideal. UPDATE - After talking to Tech Support at VectorWorks, this seems to be a bug. It has been referred to engineering.

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...