Jump to content

ccw

Member
  • Posts

    248
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ccw

  1. For some reason when I run this command the walls do not go all the way to the underside of the roof. It leaves about a foot or more below the bottom of the roof. What could be causing this?
  2. I have never really messed with the steel framing members. Are there options for different connections?
  3. But the main steel columns and the main steel rafters would have to be modeled to match the shapes above, correct?
  4. Can anyone tell me the best way to model a steel frame building like this one? I know the structural framing member tool allows you to select different framing members, but I don't see any that match the tapered columns and main frame rafters like the one in this example. I assume they have to be modeled?
  5. That was it. I don't know how I turned that off.
  6. Ok, I don't know what I have done, but I cannot select anything. I have layer options set to "Show/Snap/Modify Other" and I am in Top/Plan view and I am on the main floor level. I can draw new objects and select and modify them, but all other items cannot be selected, modified or moved. Is there something that locks all items. Please help!!!
  7. Let me check. What I am actually trying to achieve is that the stair after the break be transparent so I can see items beneath it, such as cabinets, countertops, etc.
  8. That didn't work either. Any other ideas? I am stumped, never had this happen before.
  9. Hi Christiaan. I did that and even set the fill to none and it still shows as solid. Is there something else I should be checking/changing?
  10. Hello everyone, Why is my stair break showing solid and not dashed? I want to be able to see behind it on the first floor were it breaks. What do I need to change to achieve this.
  11. Hello everyone. What would cause the fascia of my roof, when turned on to be above the roof. I am using a stories setup.
  12. Ok, I figured it out. It had to do with the size I had the symbol scaled to. Thank you everyone for your help.
  13. I tried both of those Pat and there was no change.
  14. Good evening everyone, So I created this detail symbol and for some reason the annotations are leaders are showing up very large. However, when I place the symbol in my drawings it appears fine. What is causing this and how do I fix it.
  15. Hello everyone, I apologize if this has already been asked. I have downloaded an STL file from Thingverse and I want to be able to edit the file and manipulate it. Is there a procedure to do this in VW? Do I need to convert the file to something first?
  16. Ok, I thought I did do a refresh, but will check. I am not sure about the TBB styles, I will have to look up to see if they are indeed that symbol type or even how to specify them as that. When I get home from work this evening I will post the sample file.
  17. I apologize if this has been addressed before. However, I cannot for the life of me figure out how to have my title blocks show up as an option when setting up my files. I have tried saving the title block files in the Default Libraries folder/Title Blocks folder and I have also tried putting them in the Object Styles/Title Blocks folder and they just don't show up. I have even tried placing on of the title blocks into one of the supplied Simple Title Blocks file and it doesn't show up either. I literally been having to import and edit the title blocks each time to get mine imported. Can someone please help me and shed some light on what I am doing wrong. Thank you in advance for any help/advice.
  18. Never mind, I figured it out. When you click on the viewport and then click Advanced Options, there is an option for Non fill uses Alpha Transparency. Unchecking that option gets rid of the black background in the viewport.
  19. Hello everyone. I recently upgraded to VW 2019 and I am having a problem with any viewports that I create and use a OpenGL rendering mode, the background is black. I want it to be white. I can set the viewports to any other rendering method and the backgrounds are white. Where can I change this?
  20. Well I went back into the file last night and it started working fine again. Not sure what is going on. However, I will try to reproduce the glitch and if I do I will send the file. This is very strange.
  21. Hello Everyone, So I am all of a sudden having a problem with the callout tool. If you look at the screenshot that is attached you will see one callout that reads “Foam Insulation” and then above that one that reads “2X (PER Plan) @ 16” O.C.” The problem I am having is if I go in and alter the top one the leader and arrow disappear and it ends up looking like the bottom one. What is causing this and how do I fix it? It does this on all new documents as well now. I don’t know what has changed.
  22. ccw

    Window Trim Style

    FYI, Nocolas, I do love InteriorCAD.
  23. ccw

    Window Trim Style

    Ok, I just updated it. Sorry about that guys.
  24. ccw

    Window Trim Style

    My signature isn't showing up.
  25. ccw

    Window Trim Style

    My bad. I just upgraded to 2018 and had no idea I could control that. Have never had to. Thank you!!
×
×
  • Create New...