Jump to content

golgi_body

Member
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

    Never

Community Reputation

0 Neutral

About golgi_body

  • Rank
    Greenhorn
  1. I seemed to have solved the problem. VW 12.5.1 seems to now ignore the nethasp.ini file we've placed into the application folder. I accidentally placed a copy of the nethasp.ini in my home directory and after I did that VW started launching. When I remove the nethasp from my home directory, VW refuses to launch as it has been doing.
  2. We have a mixed environment of Macs + PCs with 1 license server. Our Macs cannot find our license server anymore after updating to v 12.5.1 (from 12.0.1) with the VW1251 updater (revised 1/19/07). The same exact S/N as before no longer works in 12.5.1. We have a nethasp.ini in the VectorWorks folder (also unchanged since 12.0.1) to locate our license server. We ordered 60 licenses of VW12.0.1, and were given a serial number which starts with 'B' instead of 'C' but no dongles. Attempted the following: 1) Installed fresh copy OS X 10.4.8 2) Installed VW12.0.1 3) Copied nethasp.ini to VW folder 4) Launched VW12.0.1 without a problem. 5) Ran 12.5.1 updater (revised 1/19/07) 6) VW no longer launches. Presents error "Network Dongle Protection Error: No active network dongle server (HASP License Manager) was found." 7) Trashed VW preference file 8) Relaunched VW 9) Entered previously working s/n. 10) VW presents error, "The entered serial number is invalid. Please carefully re-enter the number." Same behavior happens on 3 different computers. All of which were able to launch VW prior to the 12.5.1 update.

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...